Are si copilul tau nevoie de ochelari

Are şi copilul tău nevoie de ochelari?

Problemele oftalmologice sunt tot mai frecvente în rândul copiilor. Se estimează că aproximativ 1 din 10 copii vor avea probleme cu ochii sau cu vederea în primii ani de viață. Atunci când şi alți membri ai familiei suferă de diverse afecțiuni oculare, probabilitatea de a fi transmise copiilor creşte.
Are si copilul tau nevoie de ochelari

Când ar trebui să foloseşti ochelari pentru conducere auto?

Atunci când carosabilul este ud, cu pietriş, plin de praf sau de nisip, vederea noastră e supusă unui efort constant. De asemenea, scăderea intensității luminii naturale în sezonul rece sau fenomene metereologice precum ceața, ploaia sau ninsoarea constituie alți factori de stres vizual pentru conducătorii auto.
Cum să previi apariția zgârieturilor pe lentile?

Cum să previi apariția zgârieturilor pe lentile?

Cei care sunt nevoiți să poarte ochelari mai tot timpul ştiu prea bine cât de neplăcută este apariția zgârieturilor pe lentile. Zgârieturile pe lentile afectează claritatea vederii, slăbesc sau distrug calitatea antireflexului, fasciculele de lumină fiind dispersate la întâmplare şi producând străluciri deranjante. Totodată sunt inestetice şi impun înlocuirea lentilelor.
Lentile cu protecție la lumina albastră (calculator)

Lentile cu protecție la lumina albastră (calculator)

În prezent, peste 90% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani folosesc mai multe ecrane în acelaşi timp: se uită la televizor, lucrează pe calculator şi îşi verifică telefonul din când în când. Ar fi necesare lentile cu protecție la lumina albastră violet (lentile protecție calculator)?
Alegerea  perfectă pentru o viață activă - lentilele progresive

Alegerea perfectă pentru o viață activă - lentilele progresive

Îți place să ai libertatea de a alege? În fiecare zi, facem zeci de alegeri, dar cel mai mult ne dorim opțiuni care nu implică compromisuri. Ce ai spune dacă nu ar trebui să alegi între claritate şi confort, între frumusețe şi performanță? La OCHIO, îți oferim soluția ideală - lentilele progresive care îmbină toate aceste beneficii într-un singur produs.
de ce ai nevoie de lentile progresive?

De ce ai nevoie de lentile progresive?

Sunt acele lentile de vedere cu dioptrii multiple, destinate persoanelor active, trecute de 45 ani şi care asigură o vedere optimă la orice distanță, fără a fi necesară folosirea mai multor perechi diferite de ochelari.
Ochelari anti-oboseală - ai nevoie si tu?

Ochelari anti-oboseală - ai nevoie si tu?

Având rolul de a reduce oboseala oculară acumulată atunci când muncim în fața calculatoarelor, tabletelor, sau în timpul lecturării unei cărți, aceste lentile preiau capacitatea naturală de acomodare a ochiului (îngreunată de utilizarea îndelungată a gadgeturilor). Astfel, ne relaxăm ochii, iar având ochii relaxați acum, ne protejăm sănătatea oculară pe termen lung.
dre
Într-un domeniuu în care se împletesc atât de natural medicina, profesionalismul și frumusețea, OCHIO este partenerul tău de încredere!

© Copyright RETEAUA OCHIO 2022