Clinica de investigații oftalmologice OCHIO

Clinica de Investigații Oftalmologice OCHIO reprezintă mai mult decat un centru de investigații sau consultații oftalmologice. Clinica OCHIO este o instituție medicală ce are ca prioritate, în egală măsură, calitatea actului medical și confortul tău. În cadrul clinicii OCHIO, poți beneficia de  consultații oftalmologice GRATUIT, cu bilet de trimitere. Și, pentru că înțelegem bine importanța vederii, am asigurat disponibilitate imediată la consultații, atât la cele decontate prin CAS, cât și la investigațiile în regim privat. 

Clinica de investigații oftalmologice OCHIO dispune de tehnologie de vârf în domeniul oftalmologic și o echipă de specialiști recunoscută pentru experiența, dedicarea și profesionalismul său. Căutăm în permanență cele mai eficiente metode de diagnostic și tratament pentru a îmbunătăți calitatea vederii tale.

Ne mândrim cu faptul că în clinica noastră, profesionalismul și tehnologia de ultimă oră întâlnesc respectul și grijă pentru toți pacienții, indiferent de vârstă. Clinica OCHIO oferă o gamă completă de investigații, de la tomografie în coerența optică, retinofotografie computerizată, câmp vizual, examinare pol anterior computerizat, testul SCHIMMER, până la consultații pentru copii sau extracție de corp străin cornean. 

Echipa noastră medicală este pregătită să identifice și să trateze orice problemă oftalmologică pe care tu sau cei dragi ați putea să o întâmpinați.

Echipa Clinicii OCHIO este condusă de către chirurgul nostru oftalmolog, a cărui experiență se remarcă imediat prin precizia, atenția la detalii și determinarea sa în identificarea și recomandarea tratamentelor și indicațiilor medicale eficiente și adaptate nevoilor fiecărui pacient. 

Echipa medicală este completată de Ioana Cărăian, asistentă medicală empatică, prietenoasă și mereu dornică să ajute. În timpul fiecărei etape a investigațiilor, Ioana îți explică cu răbdare și în detaliu ce se întâmplă, asigurându-se că te simți în deplină siguranță.

La recepție și în zona de optică, vei fi întâmpinat cu căldură de colegele noastre, Cosmina Cristea și Alina Curea. Cele două specialiste ale vederii se completează reciproc pentru a identifica soluții personalizate pentru fiecare pacient. Prin intermediul lor, vei simți că ești într-un mediu primitor și că toate nevoile tale sunt tratate cu seriozitate și profesionalism.

Amabilitatea, curățenia și ambientul primitor sunt elemente esențiale ale experienței OCHIO, iar scopul nostru este acela de a-ți oferi servicii oftalmologice și produse optice de cea mai înaltă calitate într-un mediu care să te facă să te simți ca acasă. 

Te invităm să experimentezi standardele noastre în îngrijirea oculară.