Clinica OCHIO

Suntem aproape de nevoile tale și ale celor dragi ție.

Am deschis Clinica de Investigații Ochio cu gândul la tine, dragă clujean –

activ și ocupat – dar foarte atent la calitatea vieții.

De aceea, într-o zonă accesibilă din Cluj-Napoca, cu un personal calificat, amabil și atent, suntem la doi pași de tine și de vederea ta perfectă.

Clinica OCHIO

Suntem aproape de nevoile tale și ale celor dragi ție.

Am deschis Clinica de Investigații Ochio cu gândul la tine, dragă clujean –

activ și ocupat – dar foarte atent la calitatea vieții.

De aceea, într-o zonă accesibilă din Cluj-Napoca, cu un personal calificat, amabil și atent, suntem la doi pași de tine și de vederea ta perfectă.

În cadrul Clinicii OCHIO, poți beneficia de consultații oftalmologice complete, GRATUIT, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.
Programările pentru consultații oftalmologice GRATUITE se fac numai telefonic, la numărul: +40 732 466 168.

De ce să alegi un consult de specialitate?

 Iată ce se realizează în timpul unui consult oftalmologic* în cadrul clinicii noastre:

• măsurarea acuității vizuale;
• testarea simțului cromatic;
• testarea stereoscopiei;
• măsurarea deviației oculare;
• măsurarea tensiunii intraoculare;
• măsurarea refracției oculare;
• examenul biomicroscopic al pleoapelor, zonei orbitare, aparatului lacrimal, conjunctivei, sclerei, corneei, cristalinului, camerei anterioare;
• examenul retinei, a nervului optic, vaselor retiniene si a maculei;
• corecție optică prin prescrierea de ochelari sau lentile de contact.

*medicul curant va decide în cadrul consultației ce investigații sunt necesare în fiecare caz în parte

Tehnologie de ultimă generație și un munte de experiență!

Clinica de investigații OCHIO deține una dintre cele mai înalte tehnologii oftalmologice și o echipă de specialiști recunoscută prin experiență, dăruire și profesionalism.

Căutăm în permanență cele mai bune metode de diagnostic și tratament pe care să le folosim pentru a-ți îmbunătăți vederea.

Ne mândrim tare cu faptul că profesionalismul și tehnologia de ultimă oră întalnesc respectul și grijă pentru toți pacienții: de la mic la mare.

În cadrul clinicii OCHIO se realizează o gamă completă de investigații în scopul unui diagnostic cât mai precis al afecțiunilor ochilor.

De la tomografie în coerența optică, retinofotografie computerizată, câmp vizual, exoftalmometrie, examinare pol anterior computerizat, testul Hess-Lancaster, testul SCHIMMER până la consultație copil 0-6 ani sau extractie corp străin, echipa noastră medicală este gata să identifice și să trateze orice probleme oftalmologice ai putea întâmpina, tu sau cei dragi ție.

lhj

ECHIPA DE SPECIALISTI

Clinica OCHIO reprezintă mai mult decat un centru de investigații oftalmologice. Clinica OCHIO este o instituție medicală ce are ca prioritate, în egală măsură, calitatea actului medical și confortul tău.

Avem grijă să îți oferim servicii medicale la standarde internaționale.

Pe lângă acestea, înțelegerea și empatia față de nevoile tale individuale sunt valori la care ținem mult și pe care le considerăm fundamentul activității noastre.

Dr. DIANA ȘOȘ-DELCA

medic specialist oftalmolog


Dr. Diana Șoș-Delca este oftalmologul la care ai vrea mereu să te întorci, având în vedere cât de armonios reușește să îmbine cunoștințele cu modestia, competențele cu empatia și determinarea cu răbdarea.

Pacienții doamnei doctor au parte de stabilitate, discreție și siguranța că fiecare patologie este urmărită în contextul general iar recomandările sunt adaptate la nevoile fiecăruia.

IOANA CĂRĂRIAN

asistent medical


Ioana se remarcă prin atitudinea ei plină de considerație față de pacienți. Firea ei empatică, sociabilă și atentă la detalii te face să te simți în largul tău, înțeles și respectat.

Calitățile ei deosebite -finețea, căldura și profesionalismul - se reflectă în munca valoroasă pe care o efectuează în cadrul Clinicii de Investigații Oftalmologice OCHIO.

MONICA DOBOȘ

asistent medical generalist


Monica este motivată de dorința de a le oferi pacienților o experiență plăcută și pozitivă.

Fiind o persoană determinată, sociabilă, amabilă, organizată, perseverentă și mereu dornică să progreseze, Monica are toate abilitățile unui adevărat profesionist.

Data viitoare când vii la Clinica de Investigații OCHIO, lasă grijile acasă.
Aici te așteaptă o echipă de specialiști cum toate ar trebui să fie!

Aparatura de vârf
Pentru profesionistii vederii

Clinica OCHIO se bazează pe ultimele tehnologii și este dotată cu aparatura Essilor și Zeiss complet computerizată.
De la combina multifuncțională care investighează refracția, keratometria, topografia corneană, pupilometria și multe altele, până la biomicroscop digital foto-video, aplano-tonometru pentru determinarea foarte precisă a tensiunii intraoculare, lensmetru digital automat și multe altele, toate aceste tehnologii susțin echipa de specialiști în diagnosticarea și tratamentul cât mai precis al afecțiunilor ochilor.

WAM700
Biomicroscop tip Zeiss
Sistem digital foto-video pentru biomicroscop
Oftalmoscop cu acumulatori LI-ION si incarcator
Ecran teste optotip
Aplano-tonometru tip Goldman, tip T
Lensmetru digital automat
Rama de proba si trusa de lentile
Masa Hercules
OCT Optopol Revo
Perimetru Optos
Autorefractometru Plusoptix

OCT este un instrument excelent în diagnosticarea bolilor oculare și în urmărirea evoluției afecțiunilor degenerative.

Beneficiile investigației OCT:
▪️Non-Invazivă
▪️Permite diagnosticarea și monitorizarea mai multor afecțiuni oftalmologice
▪️Este foarte precisă.
▪️Este o procedură nedureroasă.
▪️Nu necesită anestezie.
▪️Nu folosește raze X, nu iradiază.

OCT sau tomograf în coerența optică reprezintă una dintre investigațiile oftalmologice de ultimă generație, care permite diagnosticarea precoce, tratamentul țintit și urmărirea corectă a unei game variate de afecțiuni oculare.

OCT oferă o analiză de înală rezoluție, rapidă și non-invazivă a structurilor oculare – îndeosebi a retinei – venind de multe ori în completarea examenului clinic.
Este o investigație oftalmologică foarte complexă, care permite aprecierea structurilor retinei ce nu pot fi evaluate prin nicio alta metodă imagistică, fiind extrem de utilă în cazul afecțiunilor retiniene, de tipul: degenerescenței maculare legate de vârstă, retinopatiei diabetice, edemului macular, corioretinitei seroase centrale și în glaucom.

 

Într-un domeniu în care se împletesc atât de natural medicina, profesionalismul și frumusețea, OCHIO este partenerul tău de încredere!