Despre noi

Salutare, noi suntem OCHIO!

O echipă cu peste 15 ani de experiență în domeniul opticii medicale clasice. Iubim inovația, informația și bineînțeles ochelarii

Știm bine că nu vii la noi doar pentru o pereche nouă de ochelari. Vii pentru că ai încredere că ești pe mâinile unor oameni sincer interesați de sănătatea ochilor tăi!
La OCHIO, ne place să profităm la maximum de cele noi și ingenioase metode de corecție optică.
Totuși, experiența ne-a învățat că pentru a conecta în cel mai bun mod posibil problema cu soluția, liantul este întotdeauna OMUL cel mai competent.

De aceea, investim în permanență în instruirea personalului nostru. Vrem ca atunci când ne treci pragul să fim pregătiți să îți oferim răspunsuri și soluții care să-ți îmbunătățească cu adevărat vederea.

Anual, livrăm claritate celor peste 10 000 de clienți care ne trec pragul și ne respectăm promisiunea de a oferi mereu produse de calitate și care corespund celor mai înalte standarde.

0
ani de experiență
0
centre de optică medicală
0
clinică
0
profesioniști
0 K
clienți fericiți

De ce să ne alegi?

De peste 15 ani, suntem implicați activ în ridicarea nivelului de performanță a serviciilor și produselor pentru îmbunătățirea vederii la nivelul județului Cluj.
Vom găsi mereu soluții ingenioase la nevoile tale și te asigurăm că la noi vei găsi nu doar ochelari frumoși, ci și oameni frumoși și interesați de binele tău!

Am început colaborarea cu CAS CLUJ, astfel încât, în cadrul Clinicii de Investigații Oftalmologice OCHIO, îți oferim consultații oftalmologice complete, GRATUIT, pe baza biletului de trimitere.

Atât pentru adulți, cât și pentru copii, prin decontare de către CAS, oferim și de o serie de investigații oftalmologice: fund de ochi, câmp vizual și tensiune intraoculară.

Consultațiile sunt efectuale de către specialiști implicați, profesioniști și empatici, care nu doar își practică impecabil meseria, ci au mereu și o vorbă bună de spus, care elimină temerile și te fac să te simți cu adevărat îngrijit și în siguranță.


Nu ne lăudăm că suntem cei mai buni, dar îți spunem sincer că ne place mult munca asta și iubim rezultatele minunate pe care le avem atunci când mixăm perfect doza zilnică recomandată de cunoștințe&ingeniozitate&bun gust.

Ne plac ochelarii bine aleși care îți pun în valoare personalitatea și îți completează în mod armonios imaginea

Colaborăm cu 4 producători de lentile de talie mondială: Essilor, Hoya, ZEISS și Rodenstock. Susținem și economia românească prin colaborarea cu producători de lentile autohtoni: Interoptik și Avvero.
Avem grijă să identificăm lentilele adaptate stilului tău de viață, recomandările opticienilor noștri fiind oneste și extrem de atente.
În prezent, te așteptăm în centrele noastre cu peste 50 de branduri de rame de la producători din toată lumea: Ray Ban, Vogue, Versace, Valentino, Miu-Miu, Lacoste, Gucci,  Silhouette, Guess și mulți alții. De ce? Pentru că vrem să îți găsești perechea fără să fii nevoit să faci vreun compromis!

Brandul OCHIO reflectă cea mai importantă calitate pe care am dobândit-o în acești 15 ani: ALTRUISMUL

Dacă tu ești bine, noi suntem fericiți.

Dacă tu vezi bine, noi ne-am făcut bine treaba.

Dacă te întorci la noi an după an, suntem mândri că suntem opticieni!

Într-un domeniu în care se împletesc atât de natural medicina, profesionalismul și frumusețea, OCHIO este partenerul tău de încredere!