Lentile cu protecție la lumina albastră

Lentile cu protecție la lumina albastră

De ce să alegi lentile cu protecție la lumina albastră?

În prezent, peste 90% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani folosesc mai multe ecrane în același timp: se uită la televizor, lucrează pe calculator și își verifică telefonul din când în când.

Expunerea zilnică la lumina albastru-violet emanată de dispozitivele electronice indispensabile vieții moderne poate provoca insomnii, disconfort, și, în unele cazuri, un nivel ridicat de stres vizual.

Realist vorbind, aceste dispozitive nu devin indispensabile doar atunci când muncim, ele fiind utilizate în mod frecvent chiar și în momentele de relaxare: ce poate fi mai plăcut, la sfârșitul zilei, decât să te așezi confortabil într-un fotoliu și să te bucuri de serialele TV preferate, sau să te detașezi de problemele de la birou citind un articol interesant pe computer sau pe dispozitivul mobil?

Chiar dacă acestea sunt momente de relaxare completă, fără presiunea și stresul zilelor lungi de la serviciu, efectele neplăcute generate de expunerea constantă la radiațiile dăunătoare ale luminii albastru-violet nu sunt atenuate: vizionarea emisiunilor TV, citirea blogului preferat și, în general, relaxarea în fața unui dispozitiv electronic, reprezintă activități care implică întotdeauna stres vizual.

Iată de ce, pentru a avea un confort vizual optim, este necesar să ne protejăm ochii împotriva luminii albastru-violet, dar în același timp să preluăm lumina benefică blue-turcoaz, care este extrem de importantă pentru starea noastră de bine și are rolul de a regla ciclurile somn-veghe.

Lentilele cu filtru pentru ecrane îmbină eficient aceste beneficii: acționează ca o barieră în fața luminii albastru-violet, dar în același timp selectează și permite ca lumina sănătoasă (lumina blue-turcoaz) să pătrundă, astfel încât tu să te bucuri zi de zi de o vedere relaxată!

Specialiștii OCHIO vor fi bucuroși să te consilieze în vederea alegerii lentilelor cu protecție la lumina albastru-violet adaptate necesităților tale!

Urmărește-ne pe social media pentru a fi mereu la curent cu informații utile și oferte de nerefuzat!

Între 1 septembrie și 31 octombrie, ai reduceri de până la 30% la lentilele monofocale cu protecție la lumina albastră.