La ochelarii noi OCHIO îți oferă #cadou asigurare CASCO timp de 2 ani!

Fiecare pereche nouă de ochelari vine împreună cu asigurarea CASCO!

Polița o primești cadou din partea noastră!

Uită de grija distrugerii accidentale a ochelarilor preferați!

Ce trebuie să știi despre asigurarea la ochelari:

Să ai asigurare la ochelari = o grijă în minus.

Cum beneficiezi simplu de asigurare?

IATĂ UN ExEMPLU CONCRET

Cam atât de simplu. De restul detaliilor ne ocupăm noi!

Hai la o consultație gratuită și află mai multe despre CASCO.

Te așteptăm la o consultație optometrică gratuită în oricare din centrele OCHIO din Cluj-Napoca, Turda sau Dej. Apasă pe butonul de mai jos și alege data și ora pe care le dorești.

Te așteptăm la o consultație optometrică gratuită în oricare din centrele OCHIO din Cluj-Napoca, Turda sau Dej. Apasă pe butonul de mai jos și alege data și ora pe care le dorești.

Nu e un lux să ai CASCO la ochelari.
E o necesitate.

Oricine își achiziționează o pereche nouă de ochelari din centrele OCHIO ar trebui să dețină asigurare.
CASCO acoperă furtul și orice altă distrugere accidentală a ochelarilor. Garanția obișnuită acoperă doar fisuri sau defecte ascunse în lentile sau rame.

Oricine își achiziționează o pereche nouă de ochelari din centrele OCHIO ar trebui să dețină asigurare.
CASCO acoperă furtul și orice altă distrugere accidentală a ochelarilor.
Garanția obișnuită acoperă doar fisuri sau defecte ascunse în lentile sau rame.

Mai multă siguranță pentru tine și ochelarii tăi. Mai puțin stres financiar.

Mai ales azi, când stilul tău de viață e atât de mobil. Așa ne-a venit ideea să îți oferim gratuit CASCO la cumpărarea unei perechi noi de ochelari.

Mai ales azi, când stilul tău de viață e atât de mobil. Așa ne-a venit ideea să îți oferim cadou CASCO la cumpărarea unei perechi noi de ochelari.

Bucură-te de ceea ce contează cu adevărat pentru tine. De protecția ochilor și a ochelarilor tăi se ocupă OCHIO!

FAQ

Garanția acoperă viciile de fabricație (fisuri care pot apărea în lentile sau rame).
CASCO acoperă furtul și orice daună accidentală – defecțiune a oricărei componente a instrumentului optic asigurat în timpul utilizării normale, ca urmare a unor defecte mecanice ale instrumentului optic asigurat care cauzează imposibilitatea utilizarii acestuia conform destinației și funcționării acestuia și necesită intervenție.
Polița de asigurare nu acoperă cererile de despăgubire în baza garanției furnizate de producător.

Pentru instrumentul optic asigurat, franșiza este 10% din valoarea daunei. Minimum 50 RON/eveniment pentru fiecare cerere de despăgubire care duce la o înlocuire a instrumentului optic sau la repararea acestuia. Plata franșizei va fi o condiție prealabilă obligatorie a plății despăgubirii de către Asigurător.

În cazul daunei totale în care cererea de despăgubire este aprobată, instrumentul optic asigurat va fi înlocuit cu un produs identic sau similar (un produs nou cu specificații comparabile) în limita sumei asigurate.
În cazul daunelor parțiale în care cererile de despăgubire sunt aprobate, se va repara obiectul asigurat în limita sumei asigurate.

Valoarea maximă este de 6000 de lei.
Suma asigurată individuală este egală cu prețul de vânzare, fără a se lua în considerare eventualele reduceri, bonusuri, promoții ale instrumentelor optice și este menționată în polița și documentele anexate la aceasta care fac parte din Contractul de asigurare.
În cazul în care, la momentul producerii unui eveniment asigurat valoarea produsului asigurat este mai mare decât suma asigurată, despăgubirea se va acorda până la maximum suma asigurată conform poliței de asigurare.

Casco se aplică oricărui instrument optic asigurat: orice instrument optic, corectiv și cu protecție solară eligibil pentru asigurare, însoțit de polița de asigurare. Achiziționarea fiind dovedită cu acte de cumpărare sau de schimb (în cazul înlocuirii bunului asigurat).

Despăgubirea se oferă doar în cazul stricăciunilor accidentale provocate de proprietarul ochelarilor.

Nu este acoperită pierderea, doar furtul, care este dovedit prin declarația de la Poliție.

Nu, CASCO se primește gratuit în magazin la achiziționarea perechii noi de ochelari, nu se poate face CASCO la o pereche de ochelari care este deja cumpărată.

Asigurarea CASCO este valabilă doar 2 ani de zile per produs din momentul activării acesteia. Asta înseamnă că la încheierea celor 2 ani de zile, nu vei mai putea prelungi asigurarea CASCO la perechea de ochelari pe care o deții. Însă dacă vei cumpăra o nouă ramă de ochelari, vei beneficia și de o nouă asigurare CASCO la ea.

La achiziționarea perechii de ochelari primești gratuit polița, iar franșiza se plătește o singură dată per eveniment.

Incidentul trebuie declarat la Poliție în termen de 48 de ore de la data producerii evenimentului, indiferent de teritorialitatea producerii evenimentului.
Dacă evenimentul a avut loc în afara teritoriului României, asiguratul este obligat să prezinte documentul care face dovada depunerii plângerii penale la poliție din țara respectivă, însoțit de traducerea autorizată a acestuia.

Să fie avizat în termen de 7 zile lucrătoare de la descoperirea incidentului, la numărul de telefon 0374.400.430 (apel cu tarif normal); În cazul incidentelor survenite în afara României, în termen de 2 zile lucrătoare de la întoarcerea în România.